QUERIES


Q1:      I am a Christian. I have the Holy Spirit as my counsellor. So do I need  counselling?

ANS:    Jesus is your Good Shepherd. So do you need pastoral care?

Q2:       Is social net working site a gambling place for teenagers and gossiping  place for adults?

ANS:    Both can be correct if SNS is not used with a good purpose

Q3:      Why do you study psychology to do counselling?

ANS:   Medical doctors study medical science to treat the body.

Psychology is the scientific  study of mind to treat the mind.

Q4:     My child is unbearable. What do I do?

ANS:   Please check your Parenting style. If you are not aware of effective parenting, take parenting counselling sessions.

Q5:     At what age, I can take counselling and its effective ?

ANS:  At any age, as you decide,  from childhood to old age.

Q6:     Is Divorce the ultimate answer to all conflicts in a marriage?

ANS:  What kind of conflict do you find which cannot be resolved in a marriage?

Q7:    Is Face to Face counselling OR Online counselling more effective?

ANS: Both are equally effective .

Q8:   Where should I come for Face to Face counselling?

ANS:  You have to come to Carmel Clinic, Hennur-Bagalur Road, Bangalore.

Q9:    How do you do Online counselling?

ANS:   Either via Skype or via Phone 

Q10:  Is consultation fee same for Face to Face counselling and Online counselling ?

ANS:     Yes